Med Feng Shui - virksomhed, vil du kunne opnå større succes, indtjening, flere kunder, bedre arbejdsmiljø, berømmelse, øgede kreativitet og en harmonisk arbejdsplads med tilfredse ansatte.

"Hvem ønsker ikke dette for deres virksomhed? Det kan ske for dig med Feng Shui - virksomhed"

Feng shui - virksomhed

Med Feng Shui - virksomhed, vil jeg fortælle om de rigtige farver og hvordan I bedst muligt placere kontormøblerne ud fra et kompas og Bagua systemet. Det vil skabe den optimale indretning og energiflow for din virksomhed, som vil kunne mærkes med det samme.

Feng Shui er altid et individuelt forløb, som bliver lavet udfra ejerens fødselsdato, bagua systemet, kompas retning og virksomhedens plantegning.

Indretning af jeres virksomhed kan hjælpe dig/jer til:

 • Opnå succes
 • Bedre konkurrencevilkår
 • Bedre indtjening
 • Kundetilfredshed og tilbagevendende kunder
 • Øget medarbejdertilfredshed
 • Bedre arbejdsklima
 • Øget effektivitet
 • Øget kreativitetsniveau
 • Bedre atmosfære

Du får

 • 3 timers Feng Shui gennemgang af din virksomhed, hvad støtter dig og din virksomhed!
 • Vejledning i hvordan du optimere energien i din virksomhed
 • Dokument med bagua kortlæsning og kompas lagt over din virksomhed med fokus på succes

Lad dine indre kerne værdier fylde din virksomhed!

Igennem vores samtale vil du blive opmærksom på dine kerneværdier, og ved min hjælp får det ud i din virksomhed med møbler, farver, symboler og ting. Vil dine kunder/klienter inkl. dig selv føle en meget letter indergi i din virksomhed. Du vil opdage hvor meget de ydre ting kan påvirke andres indre verden.  

Giv slip nu!

Når vi arbejde med at give slip, handler det om at give slip på ting som ikke gavne den energi du ønsker at være på. Det handler op at lave en kæmpe oprydning, hvad hjælper dig, hvad forhindre dig?

Ofte kan det være ting, gamle billeder som fastholder os i en bestemt livssituation, som jeg vil hjælpe dig med at give slip på.

Nye farver som støtte dig og din virksomhed!

Det er lavet flere videnskabelig undersøgelse på farvernes indvirkning. Feng shui har altid arbejdet med farver også før videnskaben opdagede det.

I følge Feng shui har vi bestemt farver som støtter os ud fra vores fødselsdato og -år. Det samme har vores virksomhed udfra bauga og kompas retning. Jeg vil finde frem til hvilke farver som støtter dig og din virksomhed optimalt. Jeg vil løfter din energi til succes med farver.

Signaler som støtter din virksomhed!

Du har fået ny arbejdsplads, hvad for nogen signaler sender denne virksomhed dig? Alt hvad vi indretter os med som farver, symboler og ting også rod sender et bestemt signal. Ubevidst rydder vi også op inden vi får gæster, fordi vi vil sende et bestemt signal.

Derfor er det vigtig at blive opmærksom på at alt hvad du omgiver dig med i din virksomhed som ting, symboler og farve sender et bestemt signal til din omverden omkring dig og din virksomhed. 

Tætter på succes nu!

Her har jeg øvelser og redskaber til dig, så du vil komme tætter på succes i din virksomhed. Det handler om at du skal være et godt sted, så du har tid og overskud til alle din klienter/kunder som kommer. Vi vil med symboler, farver og ting skabe den bedste energi og fokus på at opnå succes. vi vil kigge på alle livs områderene. For at skabe den optimale succes energi i job, økonomi, partnerskab og klienter/kunder.

Fokus på ALLE livsområderne!

Feng shui handler om at skabe energi og det kan man ikke kun gøre i et områderne, det skal gøres i hele virksomheden for at øge energien samlet. Det gir lidt af sig selv. "du kan heller ikke bygge en seng med 1 ben, du bliver nød til at lave 4 ben til sengen, for at det virker"

Der kan være et Livsområde som skaber konflikter i energien, så der ikke er plads til flere klienter/kunder. Måske mangler du pengeområdet, eller noget helt andet der gør at energien i rummet ikke er skabt til succes. Derfor er det vigtigt at kigge på alle områderne når vi laver Feng Shui din virksomhed.

 

Dine ydre omgivelser vil altid påvirke din indre verden og omvendt!

Jeg glæder mig til at skabe den bedste energi for dig og din virksomhed!

Pris

Feng shui - virksomhed (3t) DKK 10.000,-

Feng shui - Tillæg pr. påbegyndt time DKK 1250,-

Feng shui - kvm op til 200 kvm. herefter DKK 100,- pr. 5 kvm.

Tillæg DKK 500,- Kørsel uden for Nordsjælland

Ring for Kørsel Tillæg uden for Sjælland.

Alle priser er inkl. moms.