Feng Shui betyder vind og vand.

Feng Shui går grundlægende ud på at skabe et hjem eller virksomhed, så harmonisk og lækkert at man ikke har lyst til at være andre steder en lige der hvor du er.

Det handler om at løfte energierne i den retning du ønsker dit fokus skal være.

Hvad er Feng shui?

Feng Shui er en kinesisk videnskab, som er baseret på 5.000 år gammel viden og erfaring inden for energiernes indflydelse.

Feng Shui er baseret på geografi, geobiologi, astrologi, natur og miljø. Feng shui har viden om naturens elementer og dens kræft og indflydelse på os mennesker.

Helt grundlæggende handler Feng Shui om at skabe et hjem så harmonisk og fredfyldt at man ikke ønsker at være andre steder. Det handler om at være omgivet af harmoni, glæde, ro velvære og ny energi.

Feng= vind Shui=vand.

Feng shui handler om at bringe energien, derhen hvor den kan bruges optimalt, altså det vil sige at man kan løfte en energi i et bestemt område, ved at bruge Feng Shui.

Hvad er energi?

Alt i hele vores univers består af energi, i en eller anden form. Lys er en form for energi, vand er en flydende form for energi, hvor en stol består af en mere fast energiform.

Energi er bygget på en molekylestruktur af energier som er bundet sammen på en bestemt måde. Dit hus er bygget op på energier, de ting du har i huset har en energi som påvirke dig. Din tanker er en energi, den kan være positiv eller negativ og alt efter hvilken tanke du har. Energierne vil påvirke dig, din krop og dit liv.

Hvad er harmoni? 

Harmoni er når vi er i balance. Balance for mig, er når vi har balance meller yin og yang. Der findes intet liv uden død, der findes intet lys uden mørke, og uden stilhed, ingen bevægelse.

Yang: lys, bevægelse, varme, hvid, mand, aktiv, bjerge, sommer, solen, himlen.

Yin: mørke, stilhed, kulde, sort, kvinde, passiv, vand, vinter, månen, jorden.

Harmonisk energi handler om at skabe balance mellem yin og yang.

"du ved ikke om du er lykkelig, før du har oplevet at være ulykkelig"