Vaginal-terapi

Vaginal-terapi hjælper imod:

  • Smerter, kramper og spændinger i underlivet, som typisk mærkes i forbindelse med samleje og onani
  • Manglende orgasme som typisk er pga. manglende følsomhed og kontakt til vagina
  • Aftagende lyst og pludselige smerter under og efter samleje efter en fødsel
  • Smertefuld menstruation

Vaginal-terapi:

Vaginal-terapi er en kombination mellem vaginale tryk og samtaleterapi, hvor kost, rytme, øvelser og dit selvbillede er en del af forløbet. Det fantastiske med vaginal-terapi er kombination mellem de vaginale tryk, indøvelse af teknikker, kosten og terapien. Da Vaginal-terapi har fokus på kombination mellem det fysiske og psykiske, hvilket gør terapien hel. 

Vaginale-tryg:

De vaginale-tryk som laves i området omkring og i vagina. Trykkende varer i ca. 3-5 minutter. De vaginale-tryk bliver udført med handsker og gel, under trygge omgivelser, og altid i dit tempo. Derudover består Behandlingen af et terapi forløb både før og efter de vaginale tryk, som ca. Varer 1 time, hvor indøvelse af teknikker og redskaber, kan lette dine smerter, psykisk som fysisk eller spændinger i underlivet. 

Kosten:

Kosten tager udgangpunkt i et forbyggende lægevidenskabeligt system, der kaldes Maharishi Ayurveda, der har været kendt i indien i over 5000 år.  

Vaginal-terapi forløb:

Et typisk forløb vare mellem 5 til 30 uger, hvor jeg anbefaler at du kommer 1t pr. gang 1 gang om ugen. Så snart du mærker du er smerte fri, vil min anbefaling være du kommer en gang om måneden, ca 3 måneder frem. Her skal du fortsætte den kost plan og de øvelser du har fået igennem sessionerne. Alle forløb er Individuel.

Vaginal-terapi hjælper imod:

  • Smerter, kramper og spændinger i vagina, som typisk mærkes i forbindelse med samleje og onani
  • Manglende orgasme som typisk er pga. manglende følsomhed og kontakt til vagina
  • Aftagende lyst og pludselige smerter under og efter samleje efter en fødsel
  • Smerter i underlivet
  • Smertefuld menstruation
  • vulvodyni og vaginisme

 

 

 

REFERENCER

En gave for livet

Anbefaling til et behandlingsforløb hos Nadja Kuszon

Da jeg mødte Nadja, havde jeg døjet med både vulvodyni og vaginisme i samlet 7 år. Jeg var ved at falde helt fra hinanden og havde stort set mistet håbet om et liv, hvor smerterne ikke fyldte 90% af alt.

De fleste med vulvodyni kender garanteret de daglige pinsler ved ikke at kunne gennemføre et samleje eller nyde intimitet, sidde på stole, gå i jeans, gå på toilettet eller cykle uden konstant at føle en sviende, brændende og dunkende smerte i underlivet, samtidig med at de dagligt kæmper med underlivskramper, forstoppelse, den nedslående følelse af at være utilstrækkelig og hver dag bede til at smerterne stopper, selvom de ikke gør.

For at komme vulvodynien og generne til livs havde jeg forsøgt mig med mange forskellige behandlinger; bedøvende salver, fedtcremer, afspændende øvelser, kostråd, et utal af forskellig medicin mm. Men intet hjalp. Eftersom det viste sig, at jeg var allergisk over for samtlige præparater, udviklede jeg slemme bivirkninger, der ofte tog flere uger eller måneder at komme til livs.

Yderligere fik jeg en stor cyste på min ene æggestok og måtte igennem en slem operation, hvilket generne i mit underliv bestemt ikke blev bedre af.

 Det første, Nadja bad mig om, var at smide alle former for p-piller, bedøvende salver og medikamenter, følge en bestemt kostplan, døgnrytme og lave daglige øvelser for at komme i kontakt med mit underliv. Min naturvidenskabelige baggrund gjorde mig til en ægte skeptiker over for disse alternative metoder, for hvordan i al verden skulle denne behandling med et princip om at ”intet måtte gøre ondt” dulme en smerte, der føltes som et dagligt syrebad?

 

Allerede i løbet af den første uge begyndte jeg til stor overraskelse at mærke forandringer i min krop. Selvom jeg ikke helt ville tro på det, fortsatte forandringerne, og smerterne aftog langsomt. Pludselig gik det op for mig, at jeg hverken tænkte over, om jeg satte mig på stole eller gik på toilettet, og jeg kunne endda bære en bodystocking!

Undervejs i forløbet har jeg en stor del af tiden været ekstremt træt. Jeg har kunne mærke, hvordan min krop fysisk og mentalt har arbejdet på højtryk; smerter er aftaget, har flyttet sig, forandret sig og dukket op i en anden form samtidig med at mine følelser har siddet helt uden på tøjet og gjort mig meget sensitiv og følsom.

Efter kun 6 uger havde jeg for første gang i 7 år en hel dag, hvor jeg var fuldstændigt fri for alle smerter og gener. Fri for kløe, stik, svie, brændende fornemmelser, mavegener og forstoppelse. Jeg følte mig mildest talt lykkelig og havde følelsen af, at en utroligt tung byrde var taget af mine skuldre.

Trods min skepsis er jeg målløst imponeret over, at Nadja med sine behandlingsmetoder har været i stand til at fjerne alle smerter og gener på kun et par uger. Særlig med tanke på at jeg dagligt har døjet med det i så mange år. Behandlingen er et udfordrende program, der kræver både viljestyrke, overskud og sommetider kreative løsninger at kunne gennemføre. Men det hårde arbejde betaler sig! Gennem Nadjas forløb har jeg desuden fået hjælp og værktøjer til at genskabe den kontakt med mig selv, min krop, mit underliv og min seksualitet, som jeg i flere år har forsøgt at distancere mig mest muligt fra.

Nadja er et helt igennem behageligt, hjertevarmt og positivt menneske, der med sin imødekommende og varme personlighed skaber netop det trygge rum, der skal til for at bearbejde smerter og følelser som disse. Hun er ualmindeligt lyttende og opmærksom på den enkelte klients behov og forstår at tilrettelægge øvelser og sessioner derefter. Jeg har aldrig følt mig i tryggere hænder hos en behandler.

Behandlingsforløbet har været den største gave, jeg nogensinde har fået. Det er en befriende og overvældende følelse at gå fra en dagligdag med en konstant følelse af syrebad og lejerbål i underlivet til at kunne være en bekymringsfri, ung kvinde, der glad vil kunne få et parforhold, hvor intimitet er noget vidunderligt i stedet for en pinsel og frygt. For tiden er den største udfordring at vænne sig til ikke længere at være ”hende med problemerne og smerterne”.

Jeg vil råde alle med vulvodyni til at give sig selv et behandlingsforløb hos Nadja og få et smertefrit liv. Det er en investering i livskvalitet, der ikke kan byttes.

Giv dig selv den gave at få et liv fri for vulvodyni. Du fortjener det.

 

- Malou, 25 år

Klinik Hillerød

Mig...

Pris

Vaginal-terapi

(1t) 750,-

(1/2t) 375,-

 


Alle priser er inkl. moms