Lyst

5 ting til dig som har en responsiv lyst, kan gøre for at skabe bevidst lyst i dig selv:.

1. Lav en fantasi bog og skriv alle de ting ned som er med til at skaber lyst i dig. Fx hvis du har læst en bog, set en film eller noget helt tredje, som gav dig lyst. (Din fantasi er et vigtigt redskab) . (Ofte er det en stemning eller en bestemt energi i det andet Menneske som skaber lysten hos mange kvinder og ikke nødvendigvis et billede af penetrering.

2. Lige som alt muligt at andet, det du dyrker og nørder dig ned i bliver du dygtig til, og jo mere du kender dig selv, din krop og seksualitet jo nemmer bliver det også for dig at give dig hen til din partner. ( det er i øvrigt rigtig mange finde øvelser i den tantrisk verden)

3. Kan altid være godt også at se på dit soveværelse, er rummet skabt til nydelse, varme og ro til at komme i stemning? Du kan med fordel hænge billeder og symboler op, som kan hjælpe dig på et “ubevidst” plan i at have fokus på det.

4.Selvkærlighed, vær kærlig ved dig selv. Lær din seksualitet at kende, hvilke erogen zoner føles godt på dig, find dine punkter og gode orgasmer. Evt. Læs bøger efter viden. En sexolog kan også komme med mange inspirationer.

5. Du kan også gøre ekstra meget ud af dig selv for dig selv, det kan skabe en bedre selvfølelse og stemning .Vigtig viden, det er tydeligt når en mand ikke har lyst og han er ikke i stan til at gennemføre et samleje, hvilket ikke gælder for kvinden, vi kan nemlig godt gennemføre et samleje uden at have lyst. (Det bare ikke skide godt for os at at gøre og virkelig ikke noget jeg anbefaler at nogen kvinder skal gøre mod sig selv ) .

Derfor er det vigtigt at du har lyst til at få lyst til elskov. Her kan du bruge de her redskaber til at skabe bevidst lyst i dig selv, derefter er det vigtigt din mand efter følgende varme dig op og vække dit hjerte, inden i dyrker elskov.

Dårlig sex er energidræbende og tung. God sex giver dig energi, er opløftende og dejligt.

lyst og lys

Nadja kuszon