Femninint Flow Cermoni

FeminitFlow - Weekendceremoni

På Feminint Flow vil vi guide dig til at komme dybere i kontakt med en feminin livsanskuelse, krops og seksualitets-bevidsthed, polaritet og styrkerne og faldgruberne heri, selvkærlighed ved bevidste valg fra din intuition, dine styrker, nydelses, øvelse ved at åbne hjertet, og lære at mærke din egen intuition, der kan lede dig til at kreativiteten kan gro og lifepurpose kan vokse. Vi guider dig til at åbne dine sluser ind til al den visdom der bor i dig. Målet er at du går fra weekenden, med en stører egen bevidsthed om dine egne styrker, lyster i livet, kontakt til din inderside. Altså en udvidet bevidsthed og åbent hjerte overfor dig selv. 

Vores anskuelses er at livet er en evig bevidsthedsudvidelses, derfor er weekenden en kick starter for en on going process i dig, vi giver dig værkstøjer og oplevelser du kan blive ved med at vende tilbage til. 

På weekenden vil vi meditere sammen, der vil være cacao ceremoni med dans, vi vil lave øvelser til styrkelse af intuition, der vil blive holdt oplæg om: Feminine arketyper med styrker og skyggesider, den feminine seksualitet, bevidst lyst, femininpower,der vil blive brugt astrologiske værktøjer, vi skal være kreative og vi slutter søndagen af med mytefortælling og healing, for at lande og integrerer ovenpå weekendens ind- og opgradering. 

Vi forventer at du har lyst til at være en del af et kvinde fællesskab, der holdes i en tryg ramme, hvor rummelighed over for hinandens forskelligheder kan sammen eksistere kærligt. Du har lyst til at lærer mere om dig selv og er nysgerrig på hvad din inderside ellers gemmer til dig. Hvor du ellers er i livet, din baggrund, alder m.m. er underordnet. Det lysten til mer`der driver dig.

Feminint Flow- Er et fællesskab af 2 kvinder, med hver vores baggrund. Men vi har sammen set hinanden vokse ind i kvindelivet med de lykkestunder og sorgprocesser livet byder på, derfor kender vi hinanden rigtig godt, vi er hinandens livs-vidner.

Den baggrund sammen og vores begges evig nysgerrighed på livet og at erfaringsdele med hinanden, gør at vi kan holde et trygt, erfaringsrigt og indsigtsfuldt rum for dig, med lige præcis den kvinde du er og kommer med. Vi har ud fra uddannelse, eget levet liv, erfaringer, metode afprøvning og masser af kærlighed til kvinder gerne må fylde mere i det samlede billede, skabt weekend- ceremonien Feminint Flow.

Monica Emelie Johansen har en blandet baggrund, som kreativ og senere en uddanelse i formidling af sundhedsfremme og forbyggelse, med fokus på mental sundhed og pædagogisk arbejde med forskellige målgrupper. Sideløbbende har Monica arbejdet terapeutisk med plantemedicin, taget uddanelser i- og arbejdet sideløbbende med spaceholding, cacaoceremoni, reiki healing, antroposofisk helsepædagogik og biodynamisk livsanskuelse. Hendes fokus ligger på et holistisk livssyn, med størrer bevidst hos den enkelte og forståelsen af forbindelsen mellem sjælen og kroppen. 

Hendes livsformål med hendes blandede baggrund, erhverserfarring og livserfarring er at skabe størrer fokus og aktivt bruge en holistisk tilgang til at møde, forstå og guide mennesker i alle aldre til større emotionel livskvalititet. Dette ved hjælp af akademisk viden om menneskets psyke og fysisk blandet med alternativmetoder og gammel visdoms ritualer. 

Til daglig er Monica selvstændig med hendes egen virksomhed indenfor Steiner pædagogisk arbejde. Som halvt grønlænder føler Monica sig tæt forbundet til den kraftfulde natur og dets elemter. Igennem de sidste 15 år har hun arbejdet med sig selv i forhold til en opvækst med en narssist tæt inde på livet og en længere stress sygemelding tidligt i voksenlivet, har det ledt hende på mange indre og ydre rejser, der er med til at definere hendes måde at anskue verden på. Monica er mor til en dreng på 10 år. Som person møder hun op med en naturlig varme, omsorg og ro.

Nadja Kuszon har igennem de sidste 10 år arbejdet som holistisk sexolog og parterapeut. Rejsen startede i 2006 hvor uddannelsen som Feng Shui konsulent var starten på en lang livsrejse, hvor hun har videreuddannet sig som sexolog, parterapeut, vaginal-terapeut, tante-yogalære, NLP coach og Tarot. Derudover har Nadja nørdet astrologi siden hun var 16 år gammel. 

Nadja er af natur en autentisk, karismatisk og livsglad sjæl. Som har levet livet på godt og ondt. Med 2 skilsmisse i ryggen, 3 børn og en baggrund med livets barske realiteter i en ung alder, har hun udviklet en naturlig indføling og rummelighed, som hun dagligt bruger til at livsvejlede kvinder i deres krop og seksualitets bevidsthed. 

Nadjas helt store lidenskab i livet, er at kunne nørde i menneskers sjæl, kvindebevidsthed, kærlighed, naturens naturlige egenskaber, astrologi, tarot, energier, feng shui, kønspolariteten, spiritualitet, urter, vitalitet, sundhed og lykke. Hun holder et naturligt og uhøjetideligt rum hvor du kan være lige præcis den du er.

Programmet for Feminint Flow weekend ceremoni

Lørdag d. 21 okt. 2023

Velkommen

Lande i rummet

Goodiebag

Dagens program:

Cirkeldeling

Hjerte meditation

Cacao Ceremoni med dans

Gudindekort

Let frokost

Feminine arketyper 

3 nye kerne-overbevisning

Intuitions øvelse

Tak for i dag og delingscirkel

_______________________________________________

Søndag d. 22 okt. 2023

Velkommen

Dagens program:

Cirkeldeling.

Hjerte meditation 

Yoni´Q kreativ forbindelse: Sy din yoni feminine seksualitet, bevidstlyst, feminine power og indsigt i dine intentioner for din feminine seksualitet

Personlig Astrologisk Analyse af dine 3 grundtegn, hvilke unikke egenskaber har du med dig i denne sjæl

Let Frokost 

En ro stund: 
Fortælling- Myten om “ Freja og Brisinggamenet” Skrevet af Hanna Snorradòttir og healing tid.  

Afrundings cirkel og erfarings-deling. 

Tak for denne gang

Jordiske foranstaltninger ;)

Tid og Sted: 

Weekenden Oktober d. 21-22- 2023- kl. 11-17 begge dage (det er uden overnatning) 

Stor Kongens gade 124, kld.

1264 København

 

Energiudveksling: 


For hele weekenden incl. økologisk vegetarisk frokost og forplejning 5.555 kr. 

Der er mulighed for ratebetaling i op til 2 rater.

 

Tilmelding sker pr. mail til nadjakuszon@gmail.com 

 

Din tilmelding er gældende ved betaling af 5.555 kr.

Hvis du ønsker rate betaling, betales et depositum på 2777,5kr. ved tilmelding og de resterende 2777,5 kr. betales 1/10-2023

Tilmeldingen til weekenden er bindende og kan ikke refunderes. 

Betaling sker på, MP: 21218894, fulde navn og FF

 

Ønsker du en afklarende samtale, kontakt Monica Emelie pr. sms på 53590913 og vi finder et tidspunkt jeg kan ringe dig op på og vi kan tage en kort samtale.