Holistisk terapeut med 8 års erfaring inden for guidning i livslyst, glæde og indsigt i dig selv og livet, på et åndsnærværende plan.

Holistisk terapeut

Terapi forløber er meget individuelt og består af en kombination af:

~ livs og spirituel guidnings samtale ved brug af clairvoyance & astrologi.

~ Tantra yoga/meditation

~ Energi arbejde hvor jeg bruger Feng shui videnskab.

~ chiemaskine

~ spirituel psykologi terapi

~ visualisering arbejde

~ seksualitets bevidsthed

praktisk indformation:

Du må meget gerne sende mig din fødselsdato, klokkeslæt og by når du booker din sessionen. Da jeg ville kunne bruge astrologi i min terapi og forståelse for hvem du er.

Det kan også være en fordel at have en plantegning over dit hjem, da jeg kan bruge det også.

1,5 timers varighed.

Jeg starter ofte session med en Hjertemeditation (5 min.)

derefter dykker vi ned i sagens kerne & de udfordringer du kommer med, & ud fra dette bruger jeg min uddannelser, evner og livserfarring.

med afsæt i spirituel indføling ved clairvoyance, kanalisering og healing, finder vi ved spirituel intuitiv terapi en vej til din healings proces inden for de udfordringer du har lige nu.

Jeg bruger løbene astrologien til en bedre forståelse hvem du er som menneske og for at give den bedste optimale sparring og healing.

Alt efter hvilken livsområder du har udfordringer med, vil der være forskellige redskaber, teknikker og hjemmeopgaver mm.

Behandlinger vil ofte slutte af med 20 min. chi-maskine behandling. Chi-maskine fungere på den måde at  du ligger på ryggen med anklerne oppe i maskinen, som køre dem fra side til side i en rytmisk bevægelse, med afslappende musik til "måske den skal opleves ;)". Chi betyder "livsenergi" på kinesisk. Livsenergi er noget som flyder gennem vores krop i større eller mindre græd. Den fungerer som en blodcirkulations maskine, der øger ilt niveaut i kroppen. Den skaber en meditativ tilstand og kan føles som pulserende energier igennem kroppen, oplevelsen er også beskrevet som om om du svæver op over din krop.

Det kan også være vi kigger på din plantegning og arbejder med feng shui hvis jeg får ned, der er noget der der kan arbejdes med.

det kan også være tantra- yoga vi dykker ned, det er som sagt meget individuelt, hvordan sessionen kan se ud, da det kommer an på hvad du kommer med. <3