Speciale i singler, kærestesorg, kønspolarisering, kommunikation, selvudvikling, smerter i underlivet & kropsbevidsthed.

Inden for sexologien er jeg ekspert indenfor Singler og kærestesorg

Jeg har lavet et specielt designet forløb for single og dig som står i et brud. Her får du redskaber og viden inden for værdiger, signaler, handlinger & mønster, samt komme tætter på målet med at finde partneren eller at stå stærke i dig selv alt efter hvilken livssituation du står i lige nu.

Som vaginal-terapeut arbejder jeg med kvinder som har ondt i underlivet, i form af vaginisme eller vulvodyni. Det er en Behandlingsform som har stor succes. Jeg arbejder især her med kropsbevidsthed & livsstil.

Indenfor parterapi arbejder jeg med kommunikations vanskeligheder & er derudover meget optaget af kønspolarisering, hvordan vi skaber det i parforholdet, hvilken indflydelse den har på vores lyst og kærligheds liv og hvordan i skaber en balance mellem det feminine og maskuline i jer som par.

Der udover er jeg feminist kunster. Min mision er at skabe bevidsthed om de feminine værdier og derved at hæve dem op ved siden af de maskuline.

Min tilgang/metode

Jeg arbejder med mønsterbrydning, livsstil, tanker og signaler. 

Jeg tager udgangspunkt i den situation, som du står i lige nu, og hvad dine fremtidige ønsker og mål er.

Mit mål er, at hjælpe dig sikkert og trygt igennem dine processer, Så du får en bedre selvindsigt, større selvværd og en god forståelse for dine reaktionsmønstre og kerneværdier.

Det vigtigste for mig er at du/i føler jer mødt, hørt og rummet.

De værktøjer og redskaber du får hos mig henter jeg fra alle min uddannelser. Det kan være alt fra Positiv psykolog, NLP, imago, Feng Shui, til øvelser og teknikker fra Tantra-yoga universet.

Terapi hos mig forgår enten i Hillerød i klinik fællesskabet jeg har med min mand morten Skjørbæk som er body-sds www.harmoniacorpus.dk eller i København på store kongen gade jeg har sammen med min kollega og veninde Anne Sofie som lave de smukkeste smykker.

Etik, moral, empati og tavshedspligt er noget jeg selvfølgelig arbejder udfra. Jeg er desuden underlagt Dansk Sexologforenings regler om etiske regler og tavshedspligt.

Nadja Kuszon

Hvem er jeg & hvad er mine værdier?

JEG ER en autentisk livsglad spirituel Kvinde som tror på næsten alt mellem himmel jorden, både det man ikke kan se, men bestemt også på videnskaben. De behøver nemlig ikke at udelukke hinanden.

Jeg tror at hvis vi kan balancere mellem de to verdener, hvis vi rumme det naturlige i os selv, står vi stærker i os selv. Jeg tro på at troen, viden og håbet gør os til mennesker med lidenskab, fantasi, drømme og mod til at leve.

Min helt store lidenskab i LIVET, er at kunne nørde i psykologien, mennesker, kærligheden, naturen, kønspolariteten, spiritualitet, urter, vitalitet, sundhed og lykke.

Jeg er mor til 3 fantastiske drenge på 12 år, 6 år og 1,5 år, Og gud hvor jeg elsker dem... og ikke forglemme min dejlige mand Morten ;)

Jeg nyder at jonglere mellem familielivet og iværksætter livet.

Mine værdier som Professionel sexolog handler det nettop ikke om pik og patter men om kærligheden og alle dens facetter.

Jeg tro på at vi som samfund, har brug for at tænke på en helt anden måde, når det handler om seksualitet, ligestilling, rødstrømpe bevægelsen og feminismen.

De kære stærke kvinder, vores olde-, bedsteforældre og mødre har gjort et kæmpe stykke arbejde for os og det er jeg bestemt taknemlig for absolut.

Jeg ser desværre at det seje i det her samfund er de lidt mere “hårde” maskuline værdier... altså vi er gået fra en mandsdominerede kultur til en maskulin-dominerede kultur, og derved undertrykt de feminine (bløde) værdier.

Jeg tror at ved at sidestille, integrer og hæve de “bløde” feminine værdier op ved siden af de “hårde” maskuline værdier, vil skabe et meget mere harmonisk samfund på alle planer.

Du vil blive mødt af mig med Rummelighed, spiritualitet, selvudvikling, indsigt, naturlighed, kærlighed, oprigtighed, hjertevarm og nærvær.

"Jeg glæder mig til at møde dig"

Kærlighed og Håb

Nadja kuszon

Min uddannelses baggrund:

Mit livssyn er holistisk, jeg nærer stor kærlighed til at arbejde og hjælpe andre mennesker. Derfor var jeg ikke i tvivl, da jeg skulle vælge min uddannelser. 

SEXOLOG

Ved www.sexologiskolen.dk er jeg Certificeret Sexolog i år 2011-2013. Skolen er stiftet af Yazmin Fox og har et holistisk syn med udgangspunkt i det hele menneske.

Lige i min ånd.

 

PARTERAPEUT 

Ved www.sexologiskolen.dk er jeg certificeret parterapeut i år 2015-2017. Skolen er stiftet af Yazmin Fox.  

 

VAGINAL-TERAPEUT

Ved www.sexologiskolen.dk er jeg Certificeret vaginal-terapeut i år 2016-2016. Skolen er stiftet af Yazmin Fox. Vaginal-terapi er en overbygning til min sexologi uddannelse.   

 

TANTRA YOGA-LÆRE 

Ved www.sexologiskolen.dk stiftet af Yazmin Fox er jeg certificeret Tantra-yoga lære 2017-2018. Tantra yoga-lære er en overbygning til min sexologi uddannelse & er den mest personlige uddannelse af dem alle jeg har taget.

 

NLP PRACTITIONER COACH

Ved Rovsing Management www.rba.dk er jeg Certificeret NLP Practitoner i coaching og ledelse i år 2013.

 

NLP FOUNDATATION COACH

Ved Rovsing Management www.rba.dk er jeg Certificeret NLP Foundation i coaching og ledelse i år 2013.

 

FENG SHUI KONSULENT I HUS

Ved QI-MAG/Ca´caluna www.caluna.dk stiftet af Marianne L. Petersen er jeg Certificeret for Qi-Mag Feng Shui I i 2006.

Her lærte jeg, om de ydrer energiers indflydelse, om hvor meget effekt farver, symboler og vand har på vores livsområder. Jeg lærte, hvor meget de ydre energier kan påvirke vores kærlighedsliv og vores succes.

 

FENG SHUI KONSULENT I HAVER

Ved QI-MAG/Ca´caluna www.caluna.dk stiftet af Marianne L. Petersen er jeg Certificeret for Qi-Mag Feng Shui II i 2006.

 

FENG SHUI  KONSULENT I BUSNIESS

Ved QI-MAG/Ca´caluna www.caluna.dk stiftet af Marianne L. Petersen er jeg Certificeret for Qi-Mag Business Feng Shui i 2006.

Her lærte jeg, hvordan man indretter sin virksomhed, så man får større succes, berømmelse og flere kunder.

 

Jeg er medlem af www.dansksexologforening.dk