Holistisk Parterapi

Jeg har en Sexologisk og holistisk tilgang i alle mine parterapi sessioner.

Som grundregel tror jeg på, at vi mennesker er styret af både af vores biologi,  men også i den grad af vores miljø, samt vores måde vi vælge at tænke og handle på. Derfor består mit arbejder både af at bevidstgøre dine og jeres tanke og handle mønstre samt fokusere på dine og jeres fælles drømme, værdier og mål her i livet.

Da kærlighedslivet og sexlivet er en meget vigtig del af os, er det ofte også dette som fylder en del i vores tanker i hverdagen. Det kan påvirke både vores humør, sind, job og livskvalitet.

Mange mennesker går til hverdag og kæmper med lyst forskelle, manglende orgasme, rejsnings besvær, jalousi, utroskab, skilsmisse og kærestesorg mm. som professionel sexolog og parterapeut arbejde jeg med alt det som kan være svært at tale om. Jeg har stor respekt for at det kan være et meget sårbar emne, som kræver et kæmpe mod at sige højt.

Når vi skal ind og mærke os selv, kan det være en farlig følelse, så farlig at vi ubevidst kan komme til at lyve for os selv, det er en helt naturlig overlevelses strategi, da det simpelthen kan gøre for ondt at skulle mærke og erkende smerten. Som sexolog og parterapeut er jeg der for dig, så du trygt og i dit helt egen tempo og med de rigtig redskaber kan få lov at mærke dig selv igen i et naturlig om omsorgsfuld rum. Alt bevidsthed er en udvikling og der er mange veje til rom.

Jeg arbejder bl.a. med krops og seksualitets bevidsthed, som kan have indvirkning på lyst, rejsnings besvær og smerter i underlivet. Jeg har også stor erfaring med kærestesorg og generelle Kærligheds udfordringer, skilsmisse krise både før, under og efter.

Derudover bruger jeg redskaber fra den tantriske verden, øvelser og teknikker der kan bruges i den vestlige form. Redskaber som kan skabe mere nærværende og sårbare samtaler, samt styrke jeres seksualitets bevidsthed.

I vil gå har fra med en større indsigt i hinanden, inden for krop og seksualitets bevidsthed, kommunikation, mønstre og handlinger.

 

 

Priser

Session1 timeDKK 950,-
Parterapi / 1:11,5 timeDKK 1200,-
vaginal-terapi1 timeDKK 990,-
Telefon/zoom session 1 time Tlf.:21218894DKK 950,-
Weekend Tillæg DKK 200,-
Feminint Flow ceremoni12 timer over 2 dageDKK 5555,-
Yoni´Q workshop (3t) max 10 pladserJylland tillæg DKK 5300,- minimum 6 prs.DKK 1599,- pr. person
Polterabend (1,5t) max 15 pladser i kbh.Jylland tillæg DKK 5300,-DKK 3500,-