Spirituel Sexolog med 8 års erfaring inden for lyst, sekualitetbevidtshed, smerter i underlivet, kropsbevidsthed, Kærestesorg, Singler & kønspolarisering. Alt sammen med en spirituel & holistisk tilgang

Spirituel sexolog

Terapi forløber kan ser således ud:

 • Du må meget gerne sende mig din fødselsdato, klokkeslæt og by når du booker din sessionen. Da jeg ville kunne bruge astrologi i min terapi og forståelse for hvem du er.
 • 1,5 timers varighed.
 • Hjertemeditation (5 min.)
 • Vi dykker ned i sagens kerne & de udfordringer du kommer med, & ud fra dette trækker jeg på de redskaber jeg har til at give den bedst mulig terapi form. Denne del er den klassiske terapiform, hvor jeg bruger min sexolog og parterapi redskaber.
 • Jeg bruger løbene astrologien til en bedre forståelse hvem du er som menneske og for at give den bedste optimale sparring og healing.
 • Hvis der er brug for det, tuner mig ind på en problemstilling, her bruger jeg tarotkort.
 • Alt efter hvilken af de 3 områder jeg arbejder med vil der være forskellige redskaber, teknikker og hjemmeopgaver mm.
 • Behandlinger vil ofte slutte af med 20 min. chi-maskine behandling. Chi-maskine fungere på den måde at  du ligger på ryggen med anklerne oppe i maskinen, som køre dem fra side til side i en rytmisk bevægelse, med afslappende musik til "måske den skal opleves ;)". Chi betyder "livsenergi" på kinesisk. Livsenergi er noget som flyder gennem vores krop i større eller mindre græd. Den fungerer som en blodcirkulations maskine, der øger ilt niveaut i kroppen. Den skaber en meditativ tilstand og kan føles som pulserende energier igennem kroppen, oplevelsen er også beskrevet som om om du svæver op over din krop.

Mit fokus er inden for 3 område og har speciale inden for:

 1. Lyst udfordringer og seksualitet bevidtshed
 2. Single & Kærestesorg.
 3. Smerter i underlivet, vulvodyni (brænende svigende smerte i underlivet) og vaginisme ufrivillig skedekramper.

Jeg arbejder hovedsageligt med kvinder, med det sagt så er jeg uddannet parterapi og det kan være en fordel i visse terapiforløb, at manden kan deltage i en af terapi sessionerne, det er ofte i situationer omkring lyst eller mangel på forståelse inden for den feminine seksualitet kontra den maskuline seksualitet.