Yoni´Q

Yoni´Q Kunst et stærkt symbol på de feminine egenskaber

Min mission med Yoni´Q symbolet er at sætte fokus på de feminine værdier i form er kusse, vulva, yoni, vagina symbolet. Jeg ser at især i den vestlige verden er vi gået fra en mands dominerede kultur til en maskulin dominerende kultur (ligetsillingen er lavet på en maskulin præmisse). Her ønsker jeg at hæve de feminine værdier op ved siden af de maskuline i harmoni. altså ligeværd frem for ligestilling.

I vesten har langt de fleste frihed til vores egen krop og seksualitet, men der er stadig mange kvinder ude i verden som stadig har deres kamp om ret til deres egen krop og seksualitet. Her ønsker jeg at sætte fokus på forskellig udfordringer vi kvinder har på globalt plan. Så som omskæringen af kvinder, voldtægt og kvinde undertrykkelse i alle former.

Yoni´Q Symbolet handler om at sætte fokus og bevidsthed på omrummet og de udfrodringer vi stadig er hæmmet af forhold til den maskuliniseret verden. Missionen er at hæve de Feminine værdier op ved siden af de maskuline samt støtte kvinders ret til egen krop, ligeværd, identitet & seksualitet.

Ring eller skriv tlf.:21218894 for flere oplysninger

Yoni´Q kunst Galleri