Feng shui hjemme hos dig vil vi kunne skabe den optimale energi for flere penge, succes, forfremmelse, bedre sexliv, kærlighed, harmoni, bedre familieliv, øgede kreativitet, flere kunder, bedre arbejde, partneskab, børn og helbred og mange flere muligheder.

Med feng shui kan du skabe en letter positiv hverdag hvor du du letter kan realisere dine drømme og ønsker her i livet.

Feng shui din kærlighed til dig/jer som vil skabe noget mere energi til parforholdet eller til dig som er single og ønsker at finde en partner.

Feng shui hjemme hos dig

En Feng Shui hjemme session er hvor jeg kommer hjem til dig og hvor vi sammen finde den bedst mulige indretnings plan for dit hjem, som støtte dig 100%.

Her vil jeg gå i dybden med det du har på hjertet, som fylder lige nu og her. Huset er som et spejl på din nuværende situation og det vil fortæller mig om der er områder som mangler og som der skal i fokus udover de problemstillinger du kommer med.

Jeg vil se hvilke energier som forhindre dig i at være i flow og hvordan det bliver løst med indretningen, så du  kan begynder at leve livet, i en letter positiv energi. 

Feng Shui dit hjem er tilrettelagt den eller dem jeg arbejde med og er et unik individuelt forløb som blive lavet ud fra din/jeres fødselsdato, bagua systemet, kompas retning og huset/lejlighedens plantegning.

Efter mit besøg ved du præcis hvad du skal gøre, for at genfinde balancen i dit hjem og i dit liv.

Du får

  • Op til 2 timers samtalesession hvor vi gennemgår dig og dit hjem – i dit hjem
  • Kompas og Bagua kortlægning over de 9 livsområder i din bolig
  • Gennemgang og justeringer af energien i dig og din bolig
  • vejledning i hvordan du skaber den bedste energi for dig og dit hjem
  • 1 times opfølgnings session over telefon eller facetime med yderligere justering af din indretning.

Lad dine indre kerne værdier fylde dit hjem!

Når du får kontakt til din indre kerneværdier igennem Feng shui samtaler, og ved min hjælp får det ud i dit hjem med møbler, farver, symboler og ting. Vil du føle dig stærkere og i balance. Du vil opdage hvor meget de ydre ting kan påvirke vores indre verden.  

Giv slip nu!

Når vi arbejde med at give slip, handler det om at lave en kæmpe oprydning, hvad hjælper dig, hvad forhindre dig? En enkelt mands seng kan eks. forhindre dig i at have en ekstre sovende, eller måske forhindre den blå farve i soveværelset dig i at sove godt ;)

Ofte kan det være ting som kærestebreve gamle billeder som fastholder os i en bestemt livssituation, som jeg vil hjælpe dig med at give slip på. 

Nye farver som støtte dig og dit hjem!

Det er lavet flere videnskabelig undersøgelse på farvernes indvirkning. Feng shui har altid arbejdet med farver også før videnskaben opdagede det. I følge Feng Shui har vi bestemt farver som støtter os ud fra vores fødselsdato og -år. Det samme har vores hjem ud fra bauga og kompas retning. Jeg vil finde frem til hvilke farver som støtter dit hjem optimalt, så du vil kunne skabe kærlighed, flere penge, succes, børn og meget mere!

Succes ja tak!

Jeg vil med symboler, farver og ting skabe den bedste energi og fokus på at opnå succes. Alle livs områderene har en indflydelse på vores liv. Ved at have fokus på at skabe den optimale energi i job, karriere, uddannelse og økonomi. vil det med det samme få indflydelse på de andre livsområde i dit liv.

Signaler som støtter dit hjem!

Alt hvad vi indretter os med som farver, symboler og ting også rod sender et bestemt signal. Ubevidst rydder vi også op inden vi får gæster, fordi vi vil sende et bestemt signal.

Derfor er det vigtig, at blive opmærksom på, at alt hvad du omgiver dig med i dit hjem som ting, symboler og farve. Sender et bestemt signal til din omverden omkring dig og dit indre verden. Når vi piller ved det ydre, sker der ting i det indre. DERFOR er det vigtigt at blive opmærksom på, at skabe signaler der støtter dit HJEM og dermed DIG!

Fokus på ALLE livsområderne

Feng shui handler om at skabe energi og det kan man ikke kun gøre i et af områderne, det skal gøres i hele hjemmet for at øge energien samlet. Det giver sig selv."du kan heller ikke bygge en seng med et ben, du bliver nød til at lave 4 ben til hele sengen, for at det virker" 

Jeg glæder mig til at skabe den bedste energi for dig og dit hjem!

 

Pris

Feng shui - hjem DKK kr. 7.500,- 

Feng shui - Tillæg pr. påbegyndt time DKK 1250,-

Tillæg DKK 500,- Kørsel uden for Nordsjælland

Ring for Kørsel Tillæg uden for Sjælland.

Alle priser er inkl. moms