Sexolog & Parterapeut Nadja Kuszon

Som erfaren Sexolog og Parterapeut tilbyder jeg en unik blanding af sexologi, parterapi, kombineret med ældgammel visdom fra tantra, tao, astrologi, og feng shui principper. 

Min viden:

Mit livssyn er holistisk. Jeg nærer stor kærlighed til at arbejde og hjælpe andre mennesker. Derfor var jeg ikke i tvivl, da jeg skulle vælge min uddannelser. 

SUPERVISOR 1:1 & gruppe - Certificeret 2023. ved sexologi skolen.

SEXOLOG

Ved www.sexologiskolen.dk er jeg Certificeret Sexolog i år 2011-2013. Skolen er stiftet af Yazmin Fox og har et holistisk syn med udgangspunkt i det hele menneske. Lige i min ånd.

PARTERAPEUT 

Ved www.sexologiskolen.dk er jeg certificeret parterapeut i år 2015-2017. Skolen er stiftet af Yazmin Fox.  

VAGINAL-TERAPEUT

Ved www.sexologiskolen.dk er jeg Certificeret vaginal-terapeut i år 2016-2016. Skolen er stiftet af Yazmin Fox. Vaginal-terapi er en overbygning til min sexologi uddannelse.   

TANTRA YOGA-LÆRE 

Ved www.sexologiskolen.dk stiftet af Yazmin Fox er jeg certificeret Tantra-yoga lære 2017-2018. Tantra yoga-lære er en overbygning til min sexologi uddannelse & er den mest personlige uddannelse af dem alle jeg har taget.

NLP PRACTITIONER COACH

Ved Rovsing Management www.rba.dk er jeg Certificeret NLP Practitoner i coaching og ledelse i år 2013.

NLP FOUNDATATION COACH

Ved Rovsing Management www.rba.dk er jeg Certificeret NLP Foundation i coaching og ledelse i år 2013.

FENG SHUI KONSULENT I HUS

Ved QI-MAG/Ca´caluna www.caluna.dk stiftet af Marianne L. Petersen er jeg Certificeret for Qi-Mag Feng Shui I i 2006.

Her lærte jeg, om de ydrer energiers indflydelse, om hvor meget effekt farver, symboler og vand har på vores livsområder. Jeg lærte, hvor meget de ydre energier kan påvirke vores kærlighedsliv og vores succes.

FENG SHUI KONSULENT I HAVER

Ved QI-MAG/Ca´caluna www.caluna.dk stiftet af Marianne L. Petersen er jeg Certificeret for Qi-Mag Feng Shui II i 2006.

FENG SHUI  KONSULENT I BUSNIESS

Ved QI-MAG/Ca´caluna www.caluna.dk stiftet af Marianne L. Petersen er jeg Certificeret for Qi-Mag Business Feng Shui i 2006.

Her lærte jeg, hvordan man indretter sin virksomhed, så man får større succes, berømmelse og flere kunder.

NATURLIGE EVNER:
Clairvoyance & Feminin Kunster

SELVSTUDIE OG ENE UNDERVISNING:
Astrologi - siden jeg var 16 - ene undervisning hos Kurt

Tarotkort - siden jeg var 17

Livserfaring

TAROTKORT KURSUS:

Tarotkort 1,2 & 3 ved Selma Ambirk - The spiritual journey dk

Værdier, uddannalse og Livsindsigt

Nadja Kuszon har igennem de sidste 10 år arbejdet som Sexolog og parterapeut. Rejsen startede i 2006 hvor uddannelsen som feng shui konsulent var starten på en lang livsrejse, hvor hun har videreuddannet sig som sexolog, parterapeut, vaginal-terapeut, tante-yogalære, Nlp coach, tarot. Derudover har Nadja nørdet astrologi siden hun var 16 år gammel.

Nadja er som natur en autentisk Karismatisk livsglad sjæl. Som har levet livet på godt og ondt. Med 2 skilsmisse i ryggen, 3 børn og en baggrund med livets barske realiteter i en ung alder, har hun udviklet en naturlig indføling og rummelighed, som hun dagligt bruger til at Livsvejlede kvinder & Par i deres krop og seksualitets bevidsthed.

Nadjas helt store lidenskab i livet, er at kunne nørde i menneskers sjæl, kvindebevidsthed, kærlighed, naturen naturlige egenskaber, Astrologi, tarot, energier, feng shui, kønspolariteten, spiritualitet, urter, vitalitet, sundhed og lykke.

Mine værdier som Professionel Sexolog & Parterapeut handler om et rum hvor der 100% rummelighed og autenticitet.
Du vil blive mødt af mig med Rummelighed, Autenticitet, selvudvikling, indsigt, naturlighed, kærlighed, oprigtighed, hjertevarm og nærvær.

"Jeg glæder mig til at møde dig"

Min tilgang/metode

Velkommen til et sted, hvor frihed, taknemmelighed, kærlighed, rummelighed og indsigt ikke bare er ord, men grundstenene i en filosofi, der guider alt, hvad jeg gør. Mit navn er Nadja, og jeg byder dig indenfor i et rum, hvor livet fejres i al sin mangfoldighed og kompleksitet.

Min tilgang til livet bygger på en simpel tro: at vi alle har evnen til at skabe et meningsfuldt og tilfredsstillende liv ved at være åbne for læring og forandring. Friheden til at være præcis, hvem vi er, og evnen til konstant at udvikle os, er kernen i min praksis.

Jeg tror på, at et vellevet liv balancerer mellem videnskab og personlig indsigt. Videnskaben giver os viden om verden omkring os, mens vores personlige tro og følelser tilføjer farve og dybde til vores oplevelser. Det er her, taknemmelighed og kærlighed spiller en central rolle – de forbinder os med andre og med de små mirakler i dagligdagen.

Rumlighed og indsigt er afgørende for at navigere i livets op- og nedture. At være rummelig betyder at acceptere og værdsætte forskellene i os selv og i andre.

Indsigt giver os evnen til at forstå vores unikke stier og lærdomme, selv i udfordrende tider.

Gennem min praksis tilbyder jeg et støttende miljø, hvor du kan udforske disse principper og finde din egen vej til et rigere, mere opfyldt liv.

Uanset din baggrund eller dine overbevisninger, er du velkommen her. Lad os sammen tage skridtet mod et liv, hvor hver dag er en mulighed for at vokse, elske og være dybt taknemmelig. En rejse mod at leve fuldt ud – med åbenhed, nysgerrighed og glæde.

Behandlingen hos mig forgår enten i min klinik i hjertet i København på store kongen gade, eller i Hillerød i klinik fællesskabet jeg har med min eksmand Morten Skjørbæk som er body-sds www.harmoniacorpus.dk

Etik, moral, empati og tavshedspligt er noget jeg selvfølgelig arbejder ud fra.

/Nadja Kuszon