Speciale i singler, kærestesorg, kønspolarisering, kommunikation, smerter i underlivet & kropsbevidsthed.

Jeg er ekspert indenfor Single-terapi.

Det er et specielt designet forløb for single. Det kan hjælpe dig til bedre selvindsigt, større selvværd & forståelse af dine signaler, handlinger & mønstre, samt komme tætter på målet med at finde partneren.

Som vaginal-terapeut arbejder jeg med kvinder som har ondt i underlivet, i form af vaginisme eller vulvodyni. Det er en Behandlingsform som har stor succes. Jeg arbejder især her med kropsbevidsthed & livsstil.

Indenfor parterapi arbejder jeg med skilsmisse kriser, par der ikke taler sammen, kommunikations vanskeligheder & par som er vokset fra hinanden. I et parterapi forløb, vil i opleve at blive bedre til at kommunikere sammen, ændre dårlige mønstre & komme tætter på hinanden igen. 

Hvem er jeg

JEG er en autentisk livsglad spirituel hippie som tror på næsten alt mellem himmel jord, både det man ikke kan se, men bestemt også på videnskaben. De behøver nemlig ikke at udelukke hinanden, men at balancere mellem de to verdener, at rumme det naturlige i os mennesker giver mening for mig. Jeg tro på at troen, viden og håbet gør os til mennesker med lidenskab, fantasi, drømme og mod til at leve.

Min helt store lidenskab er LIVET, at kunne nørde i psykologien, mennesker, kærligheden, spiritualitet, urter, vitalitet, sundhed og lykke.

Jeg er mor til 3 fantastiske drenge på 11 år, 5 år og 1år, Og gud hvor jeg elsker dem... og ikke forglemme min dejlige mand Morten ;)

Min uddannelses baggrund:

Mit livssyn er holistisk, jeg nærer stor kærlighed til at arbejde og hjælpe andre mennesker. Derfor var jeg ikke i tvivl, da jeg skulle vælge min uddannelser. 

SEXOLOG

Ved www.sexologiskolen.dk er jeg Certificeret Sexolog i år 2011-2013. Skolen er stiftet af Yazmin Fox og har et holistisk syn med udgangspunkt i det hele menneske.

Lige i min ånd.

 

PARTERAPEUT 

Ved www.sexologiskolen.dk er jeg certificeret parterapeut i år 2015-2017. Skolen er stiftet af Yazmin Fox.  

 

VAGINAL-TERAPEUT

Ved www.sexologiskolen.dk er jeg Certificeret vaginal-terapeut i år 2016-2016. Skolen er stiftet af Yazmin Fox. Vaginal-terapi er en overbygning til min sexologi uddannelse.   

 

TANTRA YOGA-LÆRE 

Ved www.sexologiskolen.dk stiftet af Yazmin Fox er jeg certificeret Tantra-yoga lære 2017-2018. Tantra yoga-lære er en overbygning til min sexologi uddannelse & er den mest personlige uddannelse af dem alle jeg har taget.

 

NLP PRACTITIONER COACH

Ved Rovsing Management www.rba.dk er jeg Certificeret NLP Practitoner i coaching og ledelse i år 2013.

 

NLP FOUNDATATION COACH

Ved Rovsing Management www.rba.dk er jeg Certificeret NLP Foundation i coaching og ledelse i år 2013.

 

FENG SHUI KONSULENT I HUS

Ved QI-MAG/Ca´caluna www.caluna.dk stiftet af Marianne L. Petersen er jeg Certificeret for Qi-Mag Feng Shui I i 2006.

Her lærte jeg, om de ydrer energiers indflydelse, om hvor meget effekt farver, symboler og vand har på vores livsområder. Jeg lærte, hvor meget de ydre energier kan påvirke vores kærlighedsliv og vores succes.

 

FENG SHUI KONSULENT I HAVER

Ved QI-MAG/Ca´caluna www.caluna.dk stiftet af Marianne L. Petersen er jeg Certificeret for Qi-Mag Feng Shui II i 2006.

 

FENG SHUI  KONSULENT I BUSNIESS

Ved QI-MAG/Ca´caluna www.caluna.dk stiftet af Marianne L. Petersen er jeg Certificeret for Qi-Mag Business Feng Shui i 2006.

Her lærte jeg, hvordan man indretter sin virksomhed, så man får større succes, berømmelse og flere kunder.

 

Jeg er medlem af www.dansksexologforening.dk

 

Om Nadja: 

Med min livserfaring og masser af berigende prøvelser, har jeg bl.a. været igennem en skilsmisse, ulykkelig kærlighed, ny lykkelige kærlighed, 3 børn, dine og mine børn.

Alt dette har været med til at give mig en masse erfaringer, prøvelser, udfordringer. Det er jeg dybt taknemlig for, og det er med til at, jeg i dag har en naturlig og fornuftig tilgang til at hjælpe andre i lignende prøvelser.

Min tilgang

Jeg arbejder med mønsterbrydning, livsstil, tanker og signaler. 

Jeg tager udgangspunkt i den situation, som du står i lige nu, og hvad dine fremtidige ønsker og mål er.

Mit mål er, at hjælpe dig sikkert og trygt igennem dine processer, Så du får en bedre selvindsigt, større selvværd og en god forståelse for dine reaktionsmønstre og kerneværdier. Det kan man jo aldrig få for lidt af ;) 

Det vigtigste for mig er at du/i føler jer mødt, hørt og rummet.

Etik, moral, empati og tavshedspligt er noget jeg selvfølgelig arbejder udfra. Jeg er desuden underlagt Dansk Sexologforenings regler om etiske regler og tavshedspligt. 

 

Kærlighed & håb fra

Nadja

Nadja Kuszon