Bevidst Lyst

HVORDAN DU SKABER BEVIDST LYST

~

Er der forskel på opvarmning/forspil og det med at skabe Lyst?

Ja det vil jeg mene - begge dele er dog vigtige.

Jeg forstille mig mange kvinder der kan nikke genkende til at manden giver dig en massage, kysser dig og gøre sit bedste forsøg på at “varme” dig op det som vi kalder forspillet, men det er tungt og det virker bare ikke rigtigt optimalt, fordi at du faktisk slet ikke har lyst.

Lysten kan med fordel skabes før forspillet/opvarmningen, men det går lidt hånd i hånd. Forspillet/opvarmningen er en vækkelse af hjertet som handler om at udveksle kærligheds energi, nærvær, tillid, sårbarhed. Alt det er med til at åbne kvindens Vulva så hun kan blive klar til at modtager mandens lem.

Men hvordan skaber vi så bevidst lyst ? Og hvorfor bliver mange mænd fortvivlet over at kvinden har mere lyst i starten af forholdet?

Jov altså Fordi kvinden går og tænker på sex og frække stemninger omkring manden. Kvinden går og skaber ubevidst bevidst lyst, fordi hun aktiv bruger sin fantasi i starten af forholdet.

Hvis kvinden skal have mulighed for at skabe en bevidst lyst, er det ret vigtigt, at der også bliver kigget på relationen til partneren og eller livssituation.

En af de ting som du kan gøre for at skabe bevidst lyst: Er at lave en fantasi bog. En Fantasi bog kan indholder alle dine fantasier omkring stemninger og personer og situationer som du kan dykke ned i, læse i, for at skabe lysten inden eller sammen med forspillet ~Her kan du leder efter fantasierne:Gamle situation/stemninger og eller personer som har skabt lyst i dig. Tænke tilbage på film eller en god bog med en scene som skabte varme i underlivet ~Du kan også være kreativ og begynde at skrive dine egen noveller og mærke hvordan lysten stiller rolig vækkes i dig. eller gå på udkig efter noveller ofte skrevet af kvinder

Lys og lyst ~ Nadja