DET ER ONSDAG GRETE...

Mange glemmer at tage stilling til hverdagen, når de leder efter den rigtig partner.

Hvis vi ikke tager stilling til hvad vi reelt gerne vil med vores liv, VORES HVERDAG med en kommende partner, kan det gå galt når vi først er der. 

Jeg mener hverdagen er noget vi alle bør tage noget mere stilling til, det er trods alt vores hverdag ;)

UDTRYG som ”der er gået hverdagen i den” eller ”en helt almindelig Hverdag” siger en del om danskernes tanker om hverdagen og hvordan det leves.

”Hvad får du ind når jeg siger ”Hverdag”? 

Hverdag med rutiner giver ro og tryghed. Når dagene bliver ens, smelter de sammen og de kan føles kedelige og lange.

Hverdag med spontanitet giver spænding og eventyr.

De dage hvor du gør tingene anderledes, og har det sjovt, flyver tiden af sted og vi har nemmer ved at huske dagene fra hinanden.

Kan man kombinere  de to ting og få sig en spontan rutine hverdag, ”ja hvorfor ikke?”

Når men altså..

”jeg ved godt hvordan min hverdag skulle se ud.”

-Den skulle være fyldt med grin og latter, altså dem helt ned i maven hvor tårende triller. Jeg elsker at grine, med min børn, med min partner, mine venner, min familie ja selv med fremmede ;) det er seriøst den dejligste ting her i livet!

At se på mine 3 børn, uden de ved det, bare stå der i nuet og betræk dem alle 3  og hver for sig og mærke taknemligheden, kærligheden og lykken stige i kroppen er helt klar favorit beskæftigelse i hverdagen. En hverdag sammen med mine 3 drenge er helt klart number one. (stakkels mand altid i anden række)

Der udover så elsker jeg god sund kvalitets mad, fisk, frugt, grønsager skaldyr Mmmm..

Min hverdag skulle helt sikkert, stå på god mad. Morgen, middag og aften.

Noget mad som fik mig til at være i HoplA.

Dagen skulle gå med at arbejde med alt det der giver mening i mit liv som kærlighed, energi og menneske. ALT det der inspirerer mig.

Om aften når børnene er puttede,  så er det bedste jeg ved at stå nøgen, danse til jazz og male min kunst, gerne 4 billede på en gang,. Lange samtaler med min mand eller en god veninde. Det er seriøst livet for mig.

MEEEEEN, vi skal jo ikke glemmer sex!

Sex for mig, er ikke bare sex. Sex hænger så uendeligt sammen med kærlighed. Altså den der kærlighed hvor der er et dybt venskab.

Nærværende, energifuldt elskov med min mand,  er noget af det dejligste.

At udveksle de her stærke seksuelle energier, med min mand jeg elsker. Er en af de dejligste ting i min hverdag. 

Sådan skulle min hverdag se ud med min partner.

Tro mig det føles så Freaking dejligt at tage stilling til ens hverdag.

Jo mere man bliver bevidst om det man ønsker at fylde sin hverdag med, jo nemmer er det også for dig at efter leve det og finde en og dele den med.

Klar parat start lev livsbekræftende hverdage.

 

Punkt 1. Har du nogen sind spurgt dig selv, hvis du kunne få præcis, den hverdag du ønskede dig, hvordan skulle så se ud?

 

Punkt 2. Hvis du skal vågne op med den samme mand/kvinde hverdag kigge person i øjne om morgen dele din hverdag med en anden, hvad er så dine 5 vigtigste ting for dig at i to kan sammen?

”jeg ved godt hvad der er vigtigt for mig, HELT KLART et dybt venskab jeg kan ikke forstille mig noget bedre at vågne op dele min hverdag med min bedste ven hvor vi selvfølgelig også har god sex, men kommunikation er klart min første plads”

Punkt 3.Jo mere du tager stillingen til hvad og hvem du er, hvilke værdier som fylder mest i dit liv jo nemmer er det også for dig at finde den rette hverdag for dig.

”Fakta: Jo flere ens værdier, politik, mm i deler jo længere holder forholdet”

Punkt 4. Lige energier mødes, det er en natur lov. Hvilket også giver super god mening. Vi finder ofte venner som har de samme holdninger som en selv, venner som elsker de samme jokes eller tøj. Men når lige energier mødes er det virkelig også væsentligt at du selv er et godt sted, så finder du også en ligeværdig.

”tænkt selv tilbage på de date du har været igennem hvor tit har den du møder selv stået i noget ligene situation som dig selv?”

Punkt 5. ”Du har sikkert hørt den før: Meeeen, der hvor du vander, blomster det.” Top vigtigt du får hvad du gir, det er karma og det tror jeg på. ;)

Nogen gang kan det være svært at finde kvinden/Manden for ”bare” kvinder/mænd ;)

Punkt 6. Livet er en cyklus og ens kærlighedsliv, kan se enormt forskelligt ud alt efter hvor i livet du står.

”Er du fx lige sprunget ud af et forhold og har brug for at  finde dig selv igen?

eller er du single på dit femte/? År? Og søger nyt fast forhold?”  

Spørg dig selv er det et forhold, sex, spænding eller noget helt andet jeg søger?

 

Tanker & Kærlighed fra

Nadja Kuszon