Fra Date til kæretse

Fra Date til kæreste & Hvorfor du kan ende som elsker.

Ofte kommer vi til at besvare vores egne spørgsmål fx. “Han vil mig godt, han ved det bare ikke i nu, ellers havde han ikke skrevet til mig 1 gang om månedenden eller haft sex med mig”

Det kan være en god ide, at spørge personen direkte de spørgsmål du går at svare dig selv på, det kan være en sårbar ting at gøre, men samtidig en metode til at stå stærkere i dig slev og sætte dig selv fri fra et ukonstruktivt relation. Du kan også vende den om og spørge dig selv hvis du handler som ham du dater hvor vild er du så med personen? (Altså du skal lige udelukke sex delen)

Det er nemlig en god ide at have i mente at de fleste mænd faktisk godt kan have sex med en kvinde uden at de nødvendigvis kan se en fremtid med kvinden, hvor derimod de fleste kvinde ikke vil fortsætte med at have sex med en mand hvis hun ikke kan se en fremtid med ham, derfor kan nettop denne fortolkning få mange kvinde til at hænge fast i et usundt relation.

Det kan også være en super god ide at se på handling og ikke på hvad der bliver sunget i ørene på dig.

Jeg møder ofte kvinder som støder på nettop denne udfordring, de har ofte en følelse af, at det er mændene der har travlt (via deres ord) og når de så giver sig hen til manden, opstår Der faktisk et tvist, hvor kvinden, nu føler at hun bliver gjordt til den der er for hurtig.

Dette sker når vi mis forstår mandens hensigt når han synger i vores øre, der er nemlig nogen mænd der har det her super våben, som hedder at “forfører” En af mandens formål her i livet er nemlig sex (kort og generaliserende fortalt)

Nogen gange når mission er lykkes, kan det for nogen mænd, hvis det er gået lidt for hurtigt med erobring (sex), være med til at han mister interessen for kvinden.

Samtidig kan det for os kvinder efter sex med manden, få os til at føle også ekstra sårbar, det er der en hel naturlig biologisk forklaring på, tænk nu hvis du blev gravid? Så opstår der en naturlig trang til at manden skal være der for os og passe på os, så ingen rovdyr eller andet kan gøre os ondt Ja samtidig kan vi faktisk også have svært, ved at mærke om han faktisk var den helt rigtige for os i situation.

Derfor kan det være en god ide at vente med sex, så du har mulighed for at lære manden at kende og du kan samtidig mærke dig selv bedre, og spare dig selv for unødvendig bekymringer og formodninger .Spirituelt siges der at der skal gå 3 måneder før du har sex fra første date.

Forklaring er at der går ca 3 måneder fra at svadistanna (lystchakraet kommer op til Anahata (hjertechakraet) Du mærke lystchakraet ved varme & lyst i underlivet. Hvis du bruger energien til at have sex med, er der ikke noget energi til at komme op til hjertet.

Samtidig synes jeg også det er vigtigt at slå fast at en en mand, går ikke fra dig fordi du ikke har sex, så var han afligevel gået efter hans erobring. En mand der er vild med dig vil vente på dig i 1 år hvis det skulle være.

Ved at vente med sex undgå du at blive et hul for mandens lyster, og du kan komme tætter på at finde en kæreste.

Kærligheden er nem så snart vi elsker hinanden lige meget, Når kærligheden er svær er det når den ene elsker højere en den anden. Kærlighed skal være nemt for det er ligeværdigt.

Fra hjertet til dig /Nadja