Grænseudvidende (Gu) fremfor Grænseoverskridende (Go)

(GU) er når du udvide og er nysgerrig for mere viden, men med respekt for dig selv og dine grænser. Alt hvad du udvide med, er du tryg ved og har mærket efter om det føles godt og skaber en opløftende energi i dig, uden at det går over din egen grænser eller andres grænser.

.

Når dine grænser rykke sig fordi du har fået en støre viden og bevidsthed, det kunne fx være at du har lært en øvelse inden for Tantra, hvor du skal kigge din partner i øjne i 5 min, hvilken kan være en super sårbar øvelse for nogen. Du kan mærke at det føles rigtig, at gøre og du laver øvelsen. Det skaber både en dyber kontakt og en skøn nærværende energi med din mand som føles opløftende og let. Her er du (GU).

.

At være (GO) inden for den seksuele verden, er desvære noget som mange forveksler med både en fri seksualitet og at du er en erfaring og dygtig elsker. Det jeg observere er at når du dyrke de (GO) oplevelser, er det fordi du bruger Adrenalin (a) & noradrenalin som skabe en energi der forveksles men absolut ikke kan sammenlignes med, den her fuldkommen orgastiske, give sig hen kærlighedsenergi, helkropsorgasme.

.

For at skabe (a&n) bliver du nød til at rykke din grænser igen & igen..... hvilket ikke er sundt for din sjæl eller for din seksualitet tværtimod. søgen efter det næste (A&N) kik kan virkelig sætte sine spor.

.

Mange søger i svingermiljøer eller pornoverden efter (A&N) kik, uden at være bevidste om at det er det der sker. (Jeg skriver det uden at dømme, blot som viden)

.

En god seksualitet bevidsthed, handler nettop om at mærke hvad der er & ikke er, godt for dig. Ja & så handler det også om Kærlighed til dig selv og din partner

.

Det handler om at mærke og løfte den seksuele kærligheds energi. Det handler om at give sig hen i kærligheden ikke i situationer som føles tungt og tomt efter nogen dage.

.

Når du gør ting der er (GO), ligge det lidt i ordet at du går over din egen grænse for hvad der er godt for dig. Det er en god ting at mærke sine grænse og kan være lige så (GU) at sætte grænser som at rykke på sine grænser.

Skrevet for at grænseudvide Nadja