Bollevennen og veninden som aldrig bliver til andet end dit HÆNGEPARTI!

 

Hvad er et hængeparti?

Retskrivnings ordbogen er det en opgave, sag eller ligene der ikke er udført el. Færdigbehandlet. Dvs. Når man Forlænge spilletiden, så udskyder man også smerten og virkeligheden.

Nogen af de måder man kan udskyde smerten ved er at fastholde illusionen og drømmende for det menneske man har den her kærlighed til. Altså vi undviger virkeligheden.

3 eks. På typiske hængepartier:

Eks kæreste: som har forladt dig. Men som du har svært ved at slippe drømmen om i stadig finder sammen.

Bollevennen: som aldrig bliver til mere end det. Fx når man vælger at få en bolleven, kan det for nogen handle om at det er den eneste måde de stadig kan være nær det her menneske.

Veninden: En du er vild med, hvor det ikke er gensidigt. Fx manden som vælger gang på gang at give veninden opmærksomhed i form af middag, gave mm. I håb om at hun en dag vil noget mere.

Forstå hvordan dit hængeparti kan fastholde dig i illusionen.

Måden hængepartierne fastholder dig i de her illusioner og drømme er ved at forsætte med at kontakte dig.

· Manden holder ofte på den her opmærksomhed fra kvinden via et bolleforhold.

· Kvindens måde at holde på opmærksomheden fra hendes beundre kunne være at sende en sms i ny og næ.

Begge versioner hjælper personen med at danne illusioner om at der et håb,

 

Man har en tendens til at selv at lave svarende for hvorfor de her personer stadig kontakter dig. 

· For kvinden giver det måske ikke meningen for hende at manden kan have sex med hende hvis han ikke har nogen følelser for hende, derved fast holder hun en illusion og et håb om at der måske en dag kan blive til noget mere.

· For manden kan håbet holdes ved ilden ved at det ikke giver meningen for ham at hun sender ham en sms i ny næ. ( for ham må det være et tegn på hun kan lig ham på et eller andet punkt) og som er med til at fastholde ham  denne relation.

Gør det dig noget godt at være nær det her menneske, når du ikke får din illusioner og drømme opfyldt, er det et ligeværdigt forhold og hvor længe vil du blive i det?

Begge relationer (hængepartier) er med til at fast holde og udskyde den sorg der kan opstår når det går op for os at vi kan miste håbet om kærligheden. Når vi holder døren halvt åben er det her vi ikke kan åbner nogen andre døre dvs. Finde den kærligheden som er gensidigt.

De alle sammen bunder i illusionen og drømme om fremtiden. De har et håb om at den modsatte part er i det fordi de på en eller anden måde også kan mærke noget kærlighed.

Vi lyver for sig selv ved ikke at acceptere virkeligheden og vi kan derfor heller ikke skabe nye drømme og illusioner uden den person. .

Ved at forlænge spilletiden, fast holder vi ikke blot illusionen og drømmene, vi lyver for os selv og vi lever i hovedet i stedet for i vores krop og i nutiden, vi fornægter simpelthen virkeligheden.  Ved at tænke tilbage i forholdet i den gode periode

Ved IKKE at acceptere virkeligheden og se konsekvenser i øjnene, fastholder vi os selv i en usund relationer, hvor tankerne styrer. Det er en usund balance, og vi tager ikke ansvar for vores egen lykke og giver ikke plads til nye ligeværdige relationer. Det er kun dig, og ingen andre der kan tage ansvar for dine tanker og dit liv.  Ved at blive i illusioner og drømmene ansvars fralægger vi vores egen lykke, for det er en situation vi aldrig vi have kontrol over eller kunne styre. Hvordan giver du så slip på dine illusioner og drømme og acceptere virkeligheden:

For ved at vi selv laver svarene på hvorfor den modsatte part bliver ved med at kontakte en, fodre vi vores illusion og herved vores tanker og overbevisninger om at den modsatte part har de samme drømme og illusioner og det føles rarere end at se virkeligheden i øjnene.  Herved bliver vi i tankernes kraft i stedet for at gå ned i kroppen og mærker efter og stiller os selv spørgsmålene:

 

1.    Hvad får jeg ud af at blive i den her relation?

2.    Hvor længe vil jeg blive i den her relation?

3.    Hvor ligeværdig er jeres relation?

 

Ved at stille os selv de spørgsmål, tager vi ansvar tilbage over vores illusioner og drømme, og kan få lettere ved at se virkeligheden og acceptere den på et tidspunkt.

 

Hvordan giver du slip på personen :

  1. bliv opmærksom på hvilke beviser du har som giver dig håb. Eks. Er beviserne nogen du selv har givet? eller nogen du har fået for personen?
  2. Ved du eller tror du det?
  3. Har du spurgt og hvor kender du svaret fra?
  4. Hav fokus på nutid, deres handlinger og ikke det de siger.
  5. Søg hjælp hvis du ikke selv kan se virkeligheden i øjnene (forholdet er slut) for mange kan det være svært at acceptere at det er slut.
  6. Fokuser på alle dine ligeværdige relationer
  7. Skriv en lang liste med hvordan du ser et ligeværdigt forhold, og hvordan du ønsker et sund relation og kommende kærestes handlinger skal være.

 

At heale dit hjerte:

  • Handler først fremmest om at give sig selv lov til at sørge over at miste kærligheden eller håbet om     kærlighed.  At være i sorgen.
  • Der efter søg hjælp til at se virkeligheden i øjnene, ”forholdet er slut”
  • Anerkender at tingene er som de er.
  • Prøver at acceptere og forene dig med at det gør ondt og lade det gør ondt.
  • Slip illusionen om det parforhold i havde.
  • Skab en ny drøm uden den usunde relation.